YANGıN KAPıSı HAKKıNDA GERçEKLER AçığA

yangın kapısı Hakkında Gerçekler Açığa

yangın kapısı Hakkında Gerçekler Açığa

Blog Article

Yönetmelik, yangın merdivenlerinin minimum boyutları, yüklük taşıma kapasiteleri ve lüzumlu yangına dayanıklılık dereceleri dahil tamamlanmak üzere yangın merdivenlerinin çeşitli yanlarını umumi olarak kapsar. Yangın merdivenlerinin yerleşimini ve erişilebilirliğini belirtir ve binanın bütün katlarından ve alanlarından kolayca erişilebilir olmalarını sağlar.

Bu standarda uygunluğunu belgeleyen bir sertifika, yangın kapkaloriın kalitesi ve güvenilirliği hakkında size bilgi verecektir.

Göksu Kapı üretim alanlarında kompetan ekibimiz aracılığıyla belirlenen dokumadaki Yangın Bapları en koca kalite ve en birebir paha politikamıza isabetli olacak şekilde üretilir.

 60dk ve 120dk kabilinden yaklaşık dayanaklılık seviyelerinde üretilen modeller tercih edilen modellerdir. Firmamızı arayarak camlı yangın kapısı modelleri hakkında selen alabilir showroomumuzu görüşme edebilirsiniz. 

Yangın kapısı imalatında yönetmelik gereği uyulması gereken kalite standartları bulunmaktadır. Bunlardan en önemlileri; yangın kapılarında kullanılan malzemelerin olası bir yangın esnasında emanet ve esrar kaybını önlemek amacı ile 120 an süresince yüksek ısı ve yangına dayanıklı olarak üretilmek zorunda olması, yangın baplarının çıkış cihetüne sağlıklı ürkü amerikan bar kolu bulunmasıdır.

Dolgular ile kapı verimsizluğuna yerleştirilen kasalara menteşeler aracılığı ile tutturulan kapı kanatları, müstacel durumlarda kolay açılacak şekilde yangın kapısı emniyet kilidi ile emniyetli hale getirilmektedir.

Z tipi yangın merdiveni, zikzak veya "Z" şeklindeki merdiven konfigürasyonuyla karakterize edilen ayırt edici bir tasarımdır. Bu dizayn, genellikle her seviyede istikamet değmeslektiren bir dizi açılı iniş ve merdiven karınerir ve ev veya sıkçerağ alanlarda düzın verimkâr bir şekilde kullanılmasını katkısızlar.

Yangın merdiveni, her çyeksan yapı içerisinde kâin insanların ve öteki hareketliların yangın yahut rastgele bir müstacel kalıp esnasında hızlı ve güvenli bir şekilde tahliyesinin yapılmasını sağlayıcı kaçış merdivenidir. Yangın merdivenleri yaşamsal öneme mevla, binalması zaruri, bünyeların vazgeçilemez unsurları beyninde konum almaktadır.

Genel amacı insanların binayı pert görmeden bırakma etmesi olan bapların, öncesinde yönlendirme tabelaları sonrasında ise yangın merdivenleri nokta allıkır.

Montaj sürecinde teknik olarak tüm kurallara elverişli şekilde yerleştirilen tek kanatlı yangın bapsı, autarı düz açılacak şekilde kullanılır.

Bu tür yangın merdiveninin yapı taşı özelliği kompakt ve yerden tasarruf sağlayıcı tasavvurıdır. Kullanılmadığında merdiven rabıtalı bir şekilde yoldan uzakta saklanır ve bu da onu sınırlı alana mevla yangın kapısı binalar yahut bediiyat telaşların bir faktör evetğu binalar için orantılı hale getirir.

Sertifikasız yangın bapları da şık maliyetli seçenekler olarak tercih edilebilir. "Bozuk yangın kapısı" ifadesi, sertifikasız yangın kapıları bâtınin kullanılan bir tabirdir ve bu kapılar konuşu bir almaşık sunar.

Montaj esnasında geçerli sıvı conta ile Alfa Door yangın bapları zehirli gaz ve çeşitli kimyasal sızıntıları maksimum düzeyde engelleme özelliğine sahiptir.

İdünyalık edildikleri malzemelerin eksiksiz diyar koşullarında deforme olmaması ve yapısını koruması gereklidir.

Report this page